2011. július 4., hétfő

A macska neve "Rózsi"

Történet: Van két kutyám. Ő miattuk macskám viszont nem lehet a ház körül. Néha az elkerített hátsókertemben azért szoktam látni kóborolni egy-kettőt. Így most az ablaklak elé beteszem ezt és este a kinti fény beszűrődésével a sziluettje alapján csak azt látszik, hogy egy macska ül meredten. Vajon miért is kapta a Rózsi nevet ez a macska? Hát, a mintája, ill. rózsás foltjai miatt. 
Elkészítés: Szabásminta szerint kiszabtam a formákat. Jó szorosra tömörítve tömtem ki, hogy megálljon a talpán. A farkát gombbal rögzítettem a testhez. A masnira ráapplikáltam egy kis fatáblácskát is, amit előtte fehérre festettem, díszszegővel körberagasztottam és filccel ráírtam a nevét.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos! Igazság szerint én meg macskamániában szenvedek és ez az ötlet nagyon megtetszett! :) Gratulálok és köszönet a megosztásért. Én is megcsinálom! :)

    VálaszTörlés
  2. szia! nagyon szép lett a cicusod! :) a cicában a téglalapot, a csepp alakokat, virág alakokat hova kell varrni? köszönöm szépen! :)

    VálaszTörlés
  3. A macskát és a farkát látom , értem. De mi van a többi kis darabkával?

    VálaszTörlés
  4. Adoro i gatti e la tua idea è bellissima!Mi unisco ai tuoi fans!Il tuo blog mi piace!!!Passa anche da me mi farà piacere.Un caro saluto Patry

    VálaszTörlés