2011. október 1., szombat

Újabb játék!!!!

Ahogy ígértem Nektek, indul egy újabb játék! 


Válaszd ki azt a tárgyat, amelyiket meg szeretnéd nyerni!

 1.) házikó 
  2.) madáretető 
  3.) bőrcsatos doboz
Ehhez a tennivaló nagyon egyszerű:

  1. Arra a képre kattintsál rá itt a blogban, amelyiket meg szeretnéd nyerni, ill.  amelyikre gyűjteni szeretnéd a lájkokat. Fent a címsort (ahol a www. ...) áll, ott másold ki az ott látható kódolt sort. Majd hozzászólásként töltsd fel a Pavaka-Hobby facebook üzenő-falára!   Ezután már a bejegyzésed alatt látszani fog a Te általad gyűjtött lájkok száma. Oszd meg barátaiddal az üzenetet is, hogy barátaid is tudjanak róla. 
  2. Aki a legtöbb lájkot gyűjti a feltöltött képhez (barátai segítségével), az el is viszi a kiszemelt tárgyat. 
  3. Csak a Pavaka-Hobby facebook üzenőfalán lájkolt képek vesznek részt a játékban! (Nagyon fontos, mert a nevetek alatt gyűjtött lájkokat csak így tudom követni)! 
  4. A játék időtartama 1 hét, (határidő - október 8. szombat, 20 óra).

és még egy RÁADÁS!

Aki a fotó mellé egy rövidke kommentet is ír, hogy miért pont azt választotta, miért szeretné megnyerni, stb. – azok közül a legjobbat is díjazni fogom. (A megmaradt kettőből választhat magának egyet).

A játék ebben a részében nem csak facebook-on játszók, hanem a blog RENDSZERES OLVASÓI IS részt tudnak venni, ők a blog bejegyzésének üzenetében tudnak kommentet írni, ill. részt venni.


Sok sikert minden résztvevőnek! 
Még néhány fotó a három nyereményről, hogy alaposabban szemügyre vehessétek:
  

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szépek!!!!! Nehezen tudtam csak dönteni, potom 10 perc alatt. A választottam a csatos doboz. Imádatosan szép!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Miért a doboz? Egy nagyszerű scrap albumot szeretnék bele készíteni a páromnak karácsonyra. Így igazán pasis lenne! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Jelentkezem a játékra.
    A házikót választom. :) Miért? Először is nehéz volt választani, mert mindegyik nagyon egyedi. Végül is azért gondoltam a házikóra, mert pici fiamnak ez lesz a 2. karácsonya, és ez neki is nagyon tetszene. :) Most a nyereményt neki választom, és nem magamnak. Csodálatos ajándék, és egyben karácsonyi dekoráció lenne idén , és még sok éven át. :))

    VálaszTörlés
  4. Mivel tudom, hogy engedélyezed a hozzászólások megjelenését, így ide írom a címem:

    Bánné Szikszai Erika
    Csanádpalota 6913
    Asztalos P. Kálmán u. 31.

    Köszönöm! Remélem, nem gond, hogy hamarabb kerestelek fel?

    VálaszTörlés