2011. szeptember 14., szerda

Játszál és nyerjél!


Mivel a blogomra már elég szép számmal csatlakoztatok, ezért úgy gondoltam, hogy ezt egy kis játékkal megfűszerezném. A nyeremény egy általam, fából készített boros-doboz lesz, aminek kicsik és nagyok egyaránt örülhetnek majd. 
Nőknek ékszer vagy csecsebecse tartóként kiváló, a gyerekek játszani tudnak vele és a babák apróságait tarthatják benne. 
Férfiak is jelentkezhetnek, mert kedvesüket vagy gyermeküket lephetik meg ezzel az egyedi, hangulatos dobozzal. Férfiak sem maradnak teljesen ajándék nélkül, mivel ők ülni fognak a 2006-os Teleki Villányi prémium, száraz vörösbornak, ami a boros-dobozhoz jár még. 
A pad elkészítéséről későbbi időpontban fogok feltenni anyagot, amiben az elkészítés lépéseit  fogom bemutatni Nektek. Tehát játékra fel!

Játékszabály:
1.)  Oszd meg ezt a posztot a facebook-on (kattints a megosztás gombra).
2.)  Lájkold a Pavaka-Hobby facebook oldalát  itt.
3.)  Írj egy e-mailt az pavakahobby@gmail.com-ra, a tárgyba írd be, hogy "pad" és írd le a teljes neved, hogy a sorsolásnál be tudjalak azonosítani!
FONTOS, hogy minden lépést tegyél meg, csak így tudsz részt venni a játékban.  
Akik már régebben lájkoltak, természetesen azok is játszhatnak, ha megosztják a facebookon az oldalt és elküldik nevüket e-mailen!
A nyertest családi körben, közjegyző nélkül sorsoljuk ki!
A játék határideje 2011. szeptember 24. szombat éjfél. A sorsolás 25.-én vasárnap lesz.

Kellemes játékot mindenkinek! Még néhány kedvcsináló fotót találhattok itt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése