2011. május 26., csütörtök

Torta-csodák

 Van egy kedves Ismerősöm, aki ezeket az alább látható egyedi és finom tortákat készíti. A hétköznapi normál állása mellett (ami irodavezetés egy multi cégnél), van egy kedves hobby-ja is. A finom tortákat először saját kedvtelésből kezdte el készíteni, az ismerősei, barátai megörvendeztetésére. Olyan sikere volt az alkotásainak, hogy mára már sorra keresik meg különböző elképzelésekkel és kérésekkel. 

Ha valakit érdekel ajándékképpen esetleg, akkor szívesen segítek abban, hogy elirányítsam az ismerősömhöz. Azt tudom, hogy kb. 1 héttel előtte szükséges neki már szólni, mert a fondant is ő készíti el hozzá. Ezenkívül a megnövekedett igények miatt is csak így tud vállalni megrendeléseket.
A normál méretűek (pl. a mikulás sapka) 6 tojásos piskótából készülnek (ez egy 24 cm átmerőjű normál kerek tortának felel meg). A torta ára a méretétől és fazontól is függ, amit Vele kell leegyeztetni. Ízelítőül és kedvcsinálónak néhány fotót is feltettem alkotásaiból. Aki szintén elég ügyes és érez magában hozzá kreativitást, az maga is készíthet ilyen jópofa tortákat ajándékba.
 

3 megjegyzés:

  1. Ezek meseszépek! Jajjj de kár, hogy olyan messze laktok!!! :( El se hiszem, hogy sk gyártmánya az ismerősödnek! Minden elismerésem az övé!!!! Ha kellene ezek közül választani, akkor biztos vagyok benne, hogy NEM TUDNÉK!

    VálaszTörlés
  2. Budapesten lakik ill. dolgozik az ismerősöm. Nekem a túró-rudi (ami természetesen túrótorta) és a ridikülök tetszenek a legjobban! :-)

    VálaszTörlés
  3. Most vettem észre, hogy a rudi fotója lemaradt egy másik nagy kedvenccel, a "porcelán" tortákkal. Igazából a porcelán bonbonier és kávéscsésze a tuti befutó nálam!

    VálaszTörlés