2010. november 8., hétfő

Tüll tasakon árnykép

Történet: Találtam itthon egy kis tüll tasakot. Arra gondoltam, hogy egy filc és egy kinyomtatott sablon minta segítségével feldobom a tasakot. 
Elkészítés: A tasakba belehúztam a papírt, amin keresztül filccel a sablont átrajzoltam. Így romantikusabb lett a tasak. Akár hangulatos mécsestartó is válhat belőle, ha egy üvegpohárra ráhúzzuk és gyertyát teszünk bele.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    {Sajnos csak}most akadtam a blogodra,ami nagyon tetszik!!! :)
    Én is elkövetek hasonló dolgokat a házban több-kevesebb sikerrel,bár az,hogy varrónőnek tanultam már előny! :)
    Tanácsot szeretnék kérni tőled!
    Nagyon tetszenek az árnyképpel készített dolgok,csak sajnos a neten még nem igazán találtam jó képeket.Te hol keresgélsz ilyen ügyben?Én fekete keretes ,fali képeket szeretnék így készíteni...
    A legújabb még kipróbálás alatti hobby-m a kalligráfia.Sok sikert a blogodhoz,s ha van időd nézz be hozzám is,valamelyik blogomba.További szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Már voltam is a blogodon! A lakberendezés terén nagyon hasonló az ízlésvilágunk! (-:
    Vannak árnyképek, amit a családomról készítettem, fotók alapján. Biztos azt is láttad már. Segítségképpen "Silhouette" név alatt találsz anyagot az interneten. Pl. ezt másold be és sokat fogsz itt találni!

    http://www.google.hu/images?q=silhouette&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=7cZWTYm6JYWhOt6uqKIF&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=5&ved=0CFIQsAQwBA&biw=1024&bih=578

    Köszönöm, hogy csatlakoztál az oldalamhoz és sok sikert az árnyképekhez! Ha sikerült, jelezzél vissza és ha másban is tudok segíteni, írjál nyugodtan.

    VálaszTörlés