2011. június 15., szerda

WC dekorálása

Bevallom, hogy engem most a lakás legkisebb helysége mint lakberendezési téma érdekel. Mégpedig azért, mert a házunk egyik WC-jét most alakítjuk mi is ki. A burkolat a földön már nagyjából kész, a csészét is felállítottuk, de még a fal festése, díszítése hátra van. Most keresem a megoldásokat és ötleteket erre a pár négyzetméternyi helységre. Azt már tudom viszont, hogy az angol WC-t, angol stílusban fogom kialakítani.



Ezek az ötletes megoldások (budi a WC-ben) vidékies hangulatot adnak a helységnek. Elképzelhető, hogy én is fogok hasonlót készíteni, mondjuk WC papír tartót.
Azután itt van a tárolás és térkihasználás kérdése. Az ajtó és a WC tartály feletti polc lehetősége nálam nyerő ötlet, amit valószínű alkalmazni is fogok majd.
Még a fal burkolásán megy a vita és a tanakodás. Mivel én nem egy szokványos helységet szeretnék, hanem valami country hangulatút és stílusút, ezért fehérre festett faburkolást szeretnék megvalósítani. A falat pedig felette halvány zöld vagy kék színnel festeném le. Párom a csempe burkolást részesíti előnyben, mert az a megszokott. De ki akar megszokott megoldást?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése