2012. január 30., hétfő

Angyali ékszerek pályázatra elküldött ötleteim

Most kivételesen én indultam el egy pályázaton. Több, saját-kezűleg készített ékszert küldtem be ide.a facebookon található angelsarmy oldalra. A kiírás az volt, hogy angyallal kapcsolatos legyen az ékszer. Felteszem az elkészített munkáimat és kérlek Titeket, hogy akinek van facebook elérhetősége, az lájkoljon rá az alábbi három ékszerre. Ezekre kattintva tudtok szavazni!
fülbevaló
gyűrű
kitűző

A többiek profi ékszerei már régebb óta fent vannak, így nagyobb az esélyük a lájkok száma alapján a kiválasztásra.

2012. január 28., szombat

Nappali baglyok

kávé bagoly
tasak bagoly
reggeli bagoly
 csokis mandulás bagoly
 telefontartó bagoly
pulcsi baglyok
 na és az órabagoly
Mindenhol ott vannak körülöttünk, még nappal is. Olyan kedves kis lények, hogy még filmszerepeket is kapott némelyik, mint pl. a Harry Potter-ben, vagy a Micimackóban, de akár még főszerephez is juthatnak, mint dr Bubó.

2012. január 18., szerda

Játék a szabadban 2.

Gémkapocs - a sokoldalú design apróság

 
Ha azt halljuk, hogy gémkapocs, akkor nem valami egyedi és designos dologra gondolunk, hanem a tömegcikként is ismert, egyforma kinézetű, apró irodai eszközre. Pedig a kreativitás ebben a használati tárgyunkban is megtalálható már olyannyira, hogy cégek hihetetlen nagy választékban árusítják már ezeket. Lehet alkalomhoz illő, pl. karácsonyi gémkapocs kollekciót vásárolni, vagy szakmának, hobbynak megfelelőt is. Néhányat példának össze is válogattam Nektek.
Néhány egyszerűbb formát,( mint szív, vagy masnis verziót) mi magunk is  hamar el tudunk készíteni, ezzel is feldobhatjuk füzetünket, vagy ajándékcsomagolásunkat. A gémkapocs még a lakberendezőket is megihlette, mert "vidám" radiátort is készítenek ezzel a formával.

2012. január 12., csütörtök

WC papír "kidobásra ítélt" belső gurigából készült dekorációk

Kedvet kaptam ehhez, így gyűjtöm én is a papírgurigákat, hogy valami jópofa képet készítsek belőlük.
Ehhez viszont már profizmus és türelem kell! Kész művészet.

2012. január 5., csütörtök

2012. január 2., hétfő

Üveg díszítése 3.

Sajnos a fotók nem adják vissza a díszítést, hogy milyen lett valójában. Ezen az üvegen az aranyszín és a strassz kövek domináltak.

és a három üveg együtt:

2012. január 1., vasárnap

Üveg díszítése 2.

 Ezt az üveget - egy szabadidejében lovaglással foglalkozó - lánykának készítettem. Az üveg díszcsomagolásának alapanyaga egy cappuccino-s fém doboz volt, melyet kívül-belül bevontam. Belül puha szőrmével, hogy az üveg ne sérüljön és stabil legyen.

Üveg díszítése 1.

Három üveget alakítottam át névre szólóan egyénire, (nevek kezdőbetűjével is jelezve ezt). 

A három verziót sorba be fogom mutatni Nektek. Mindegyiknél próbáltam az illető egyéniségének megfelelő díszeket és motívumokat használni. Minden üveghez készítettem egyedi csomagolást is. Ennél az üvegnél a gyöngyök voltak a fő díszítő eszközök.  
Az üvegbe - parfümtől kezdve tusfürdőig - bármit bele lehet tenni.